IJswafel met blauwe bessen en chocoladesaus

1
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met de saus. Smelt de chocolade met de crèmefraîche au bain-marie of in de magnetron op400 Watt, 2-3 minuten. Roer goed en meng de koffieerdoor. Houd de saus warm zonder dat hij kookt.
  • 2 Verdeel de bollen ijs over bekers of glazen en strooide blauwe bessen erop. Bestrooi ze eventueel metpoedersuiker. Halveer de wafels en doop de bovenkantin de chocoladesaus. Zet de halve wafels in deglazen en verdeel eventueel nog wat saus over het ijs.

IJswafel met blauwe bessen en chocoladesaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Gekleurde ijswafel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Mmm, de ijsbeer
Nagerecht
Bekijk recept
IJswafel met frambozensaus
0 min Nagerecht
Bekijk recept
Kindersorbet.
0-10 min -
Bekijk recept