Hollandse kaasburger met kruidenchips

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng voor de kruidenchips de aardappel met olijfolie, knoflook en rozemarijn.
  • 2 Leg de aardappelplakjes in één enkele laag op de bakplaat en rooster ze in het midden van de oven in circa 25 minuten krokant. Bestrooi ze daarna met zeezout. Meng het gehakt met de ui, kaas, kerrie­poeder en zout en peper en vorm er 2 grote hamburgers van. Verhit de olie en bak de burgers hierin 5-6 minuten per kant tot ze bruin en gaar zijn. Leg de kaasburgers op de broodjes en serveer de kruidenchips erbij.
  • 3 Leg eens een handje veldsla of reepjes komkommer en bosui onder de kaasburger.

Hollandse kaasburger met kruidenchips is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept