Groene asperges met gebraden kalkoenfilet en kruidige couscous

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng de kipkruiden met een eetlepel olie en schep de kalkoenfilet erdoor. Snijd de onderste 2 centimeter van de asperges af en snijd ze doormidden.
  • 2 Maak de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vermeng het citroensap, de olie en gehakte kruiden met elkaar en giet dit over de gewelde couscous. Schep goed door en breng op smaak met zout en peper. Verwarm een eetlepel olie in de koekenpan en bak de repen kalkoenfilet met de knoflook om en om in 10 minuten bruin en gaar. Kook ondertussen de asperges in ruim water met zout in 10 minuten beetgaar. Schep de stukken asperges door de couscous. Verdeel de couscous over 4 borden en schep de kalkoen met wat knoflookjus erop.
  • 3 Lekker met een groene salade.

Groene asperges met gebraden kalkoenfilet en kruidige couscous is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept