Gevulde haasbiefstuk op een herfstbedje

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 180°C. Snijd de biefstukken voorzichtig in aan de zijkant zodat een kleine holte ontstaat en vul deze met een blokje kaas. Knoop eventueel een touwtje om het vlees zodat de holte dicht blijft. Bestrooi het vlees rondom met zout en peper en steek een stukje rozemarijn onder het touw. Schep de pompoen, aardappels, bieten, tijm, de rest van de rozemarijn en de knoflook samen met de olie, zout en peper om in een ovenschaal. Bak de groenten in circa 40 minuten in het midden van de oven gaar en mooi bruin. Verwarm het vloeibaar bakproduct en bak de biefstukken aan beide kanten circa 4 minuten tot ze rosé zijn en de kaas licht gesmolten is. Serveer met de geroosterde groenten.

Gevulde haasbiefstuk op een herfstbedje is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept