Geroosterde entrecote met kruidensalade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng balsamicoazijn, zout, peper en olijfolie. Bestrijk het vlees met 4 eetlepels van deze vinaigrette en marineer 15 minuten. Giet de overblijvende dressing in een kom en schep de ui, rucola, tuinkers, peterselie en munt erdoor. Dep het vlees droog en rooster het in 2 minuten per kant rosé in een hete grillpan of onder een hete ovengrill. Snijd de entrecotes in brede repen en verdeel ze met de salade over de borden.
  • 2 • Vervang entrecote door ribeye of biefstuk.• Neem in plaats van rucola gemengde bladsla en vervang munt door koriander.

Geroosterde entrecote met kruidensalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene kruidensalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tuinbonen-kruidensalade
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept