Gegratineerde romige schorseneren

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de schorseneren onder de kraan enleg ze onmiddellijk in een bak met watervermengd met citroensap zodat ze nietverkleuren. Halveer de schorseneren en bebotereen ovenschaal. Meng de crèmefraîche met de bouillon in een pan en leghier de stukken schorseneer in. Breng aande kook en laat in de afgesloten pan incirca 15 minuten beetgaar stoven. Brengop smaak met zout en peper en giet allesover in de ovenschaal. Verwarm de ovengrill.Bestrooi de schorseneren met de kaasen gratineer circa 5 minuten onder de grill.Garneer eventueel met wat kervel.

Gegratineerde romige schorseneren is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept
Romige schorseneren in rauwe ham
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept