Gegratineerde koolvisfilet met groene kruiden en kappertjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de melk met het bouillonblokje en pocheer de visfilets er circa 8 minuten in, houd de melk tegen de kook aan. Schep de filets voorzichtig uit de melk en leg ze in een ovenschaaltje. Verwarm de boter in een steelpan. Roer met een garde de bloem erdoor. Laat de bloem zachtjes een paar minuten al roerend garen. Giet de warme pocheermelk bij de bloem en klop tot een gladde saus. Klop de slagroom door de saus en laat nog een paar minuten pruttelen. Breng de saus op smaak met zout en peper. Roer de gehakte kruiden en kappertjes erdoor en giet de saus over de vis. Verwarm de ovengrill voor. Schep paneermeel en kaas door elkaar en strooi dit mengsel over het gerecht. Zet het gerecht onder de grill en gratineer tot er een mooi bruin korstje op zit.
  • 2 Lekker met aardappelpuree en broccoli of worteltjes.

Gegratineerde koolvisfilet met groene kruiden en kappertjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept