Cr me brul e

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 125ºC. Klop in een kom de eierdooiers los met 75 gram suiker.Klop de slagroom en melk erdoor en verdeel het mengsel over de 4 schaaltjes.
  • 2 Zet ze in een ovenschaal of braadslede en schenk er kokend water bij tot onder de rand van de schaaltjes. Laat de crème in het midden van de oven in 40-50 minuten stollen en daarna helemaal afkoelen. De crème moet in koelkast nog minimaal 2 uur koud worden. Bestrooi de crème vlak voor het serveren met de rest van de suiker en brand er een karamellaagje op met een gasbrander of zet ze heel even onder de grill.
  • 3 Lekker met een feestelijk wafeltje of gebruik koffieboontjes met een chocoladeomhulling voor de finishing touch.

Cr me brul e is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept