Churros (gefrituurde deeg-stengels) met chocoladedip

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de olijfolie met water, citroenschil en suiker in een pan aan de kook. Zet de warmtebron laag en voeg de bloem al roerend in een keer toe. Haal de pan van de warmtebron en voeg vervolgens de losgeklopte eieren beetje bij beetje aan het deeg toe.
  • 2 Schep het deeg in de spuitzak en spuit het voorzichtig in de frituurolie (180 °C). Bak de churros om en om goudgeel gedurende 4/5 minuten. Leg ze op een schaal en strooi er poedersuiker over. Verwarm als laatste de chocolade in de pan op een lage warmtebron. Voeg de melk, maïzena en water toe om te binden. Roer het geheel goed door en haal het van de warmtebron af (let op dat het niet kookt). Schenk de chocodip in een brede kom en doop hier de churro’s in.

Churros (gefrituurde deeg-stengels) met chocoladedip is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Churros met chocoladedip
30 min-
Bekijk recept
Pindakoekjes Met Chocoladedip
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Smeuige Weense Spritsen
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Spaanse churros met kaneel
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Churros met chocoladedip
30 min-
Bekijk recept