Brodetto, Kroatische vissoep

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de visfilets in brede repen, wrijf ze in met zout, peper en citroensap en wentel ze door bloem. Verhit in een braadpan de olie en bak hierin, voorzichtig omscheppend, de stukken vis en de uien bruin. Haal de vis uit de pan en voeg de zeevruchten, knoflook, tomatenblokjes met sap, balsamicoazijn en het water toe, roer één keer en breng de soep aan de kook. Laat de soep 5 minuten zachtjes koken. Voeg de visfilets toe en verwarm nog even zonder te koken. Breng op smaak met zout en peper en roer tot slot de peterselie en citroenrasp erdoor.Hoofdgerecht

Brodetto, Kroatische vissoep is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Brodetto San Benedetto
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept