Salade met gegrilde peer, blauwe kaas en walnotendressing

4
25 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een grillpan. Bestrijk de partjes peer met 1 eetlepel olie en gril aan beide kanten tot er grillstrepen zichtbaar zijn. Mix 50 gram walnoten met de knoflook, rest van de olie, azijn, honing en 6 eetlepels water in een blender tot een romige dressing. Breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel extra water toe als de dressing te dik is. Verdeel de rucola over een schaal en leg de gegrilde peer erop. Giet de walnotendressing erover en verdeel de gorgonzola en overige walnoten over de salade.

Salade met gegrilde peer, blauwe kaas en walnotendressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Beenham met fijngesneden artisjok en walnotendressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene Salade Met Geitenkaas En Walnotendressing
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Salade Met Walnotendressing
10-20 min -
Bekijk recept
Groene Bladsalade Met Walnotendressing
0-10 min -
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept