Ravioli met spekjes, zalm en basilicumolie

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de basilicum met de olie en het citroensap en breng op smaak met zout en peper. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de spekreepjes in een droge, hete koekenpan. Giet de ravioli af en schep de spekjes, bosui en zalm erdoor. Besprenkel de pasta met de basilicumolie. Lekker met een rucolasalade.
  • 2 • Vervang de gerookte zalm door gerookte forel of makreel. • Pureer de basilicum met de helft van de olijfolie en 125 ml zure room.

Ravioli met spekjes, zalm en basilicumolie is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkip
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept