Kabeljauw met watermeloensalsa

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de watermeloen, koriander, munt, kappertjes, ui en rode peper door elkaar. Besprenkel met het limoensap en 3 eetlepels olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Dep de kabeljauwfilets droog met keukenpapier, bestrijk met de rest van de olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Verhit een grillpan en gril hierin de kabeljauwfilets in circa 4 minuten goudbruin. Serveer de vis met de watermeloensalsa.

Kabeljauw met watermeloensalsa is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige ham met watermeloensalsa
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
pittige ham met watermeloensalsa
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept