Eton mess

4
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak meringueplakken zoals beschreven bij de stapeltaart (eventueel een dag van tevoren en bewaard in een luchtdichte trommel). Leg enkele aardbeien en frambozen apart voor garnering. Verwarm en kook de rest van het gemengde zomerfruit met de honing en een klein scheutje water zachtjes 4-5 minuten. Pureer en laat afkoelen. Klop de slagroom met de basterdsuiker lobbig. Leg de schuimpjes of de in kleine stukken gebroken meringue in een schaal of 4 eenpersoons schaaltjes. Schep de slagroom erop en verdeel aardbeien en frambozen erover. Giet de vruchtensaus erover. Garneer met de chocolade en noten.
  • 2 Vervang pistachenoten door walnoten, hazelnoten of amandelen.

Eton mess is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Eton Mess
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Mango meringue mess
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eton mess met braambessen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Eton Mess
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Eton Mess
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Meringuetaart met aardbeien
Bekijk recept
Eton mess met braambessen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Eton Mess
20 min Nagerecht
Bekijk recept