Komkommerrolletjes met romige krabsalade

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schaaf de komkommers met een kaasschaaf in de lengte in flinterdunne plakken. Bestrooi lichtjes met zout en leg de plakken circa 10 minuten tussen keukenpapier in de koelkast. Prak het krabvlees een beetje fijner met een vork en roer de mascarpone, het limoensap, de helft van de kruiden en de peperkorrels erdoor. Breng op smaak met zout. Dep de komkommerplakken droog en leg ze naast elkaar op het werkvlak. Schep 1 eetlepel van de vulling aan een uiteinde van elke plak en rol de komkommer eromheen. Zet vast met een prikker en leg met de open kant naar boven op een schaal. Garneer met de rest van de kruiden en serveer direct.
  • 2 Vervang het krabvlees door tonijn uit blik.

Komkommerrolletjes met romige krabsalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Krabschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept
Krabsalade met roze pompelmoes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vissandwich
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met krabsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Komkommerrolletjes met gerookte zalm
45 min
Bekijk recept
Pittige komkommerrolletjes
Snack
Bekijk recept
Komkommerrolletjes met guacamole en cocktailgarnaal
20 min
Bekijk recept