Visburgers met Chunky Burger Saus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal de helft van de kabeljauw met de peterselie en het paneermeel fijn in een keukenmachine. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de rest van de kabeljauw in blokjes van circa 0,5 cm. Meng de blokjes met de gehakte kabeljauw en vorm hiervan 4 burgers. Gril de burgers in circa 5 minuten gaar. Meng intussen de ui met de wortel en de slasaus. Gril de broodjes kort en beleg ze met de sla. Verdeel de Chunky Burger Saus erover, leg de vis- burger erop en maak af met de wortel-uisalade.

Visburgers met Chunky Burger Saus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fishburger and chips
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept