Makreelcrostini met appel en kervel

8
10 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prak de makreel fijn met de crème fraîche, mayonaise, kervel en kappertjes. Snijd de appel in 8 dunne schijfjes en bestrijk de snijvlakken met citroensap. Besmeer de toastjes dik met makreelpaté en leg op elk toastje een schijfje appel. Bestrooi met de pijnboompitten en garneer met een takje kervel.

Makreelcrostini met appel en kervel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Makreelcrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Croissantje Ragout
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept