Hazelnootmuffins met kaneel en abrikoos

12
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200oC. Klop de boter met de eieren en karnemelk luchtig. Meng de hazelnoten met de suiker, bloem, bakpoeder, kaneel en een snufje zout. Giet het eimengsel erbij en roer met een vork losjes door elkaar. Het mengsel moet onregelmatig blijven voor een luchtig resultaat. Schep het beslag in de cakevormpjes en leg er 1/2 abrikoos op, met de holle kant naar boven. Bak de muffins in de oven in 25-30 minuten gaar.
  • 2 Vervang de abrikozen door een partje perzik of nectarine.

Hazelnootmuffins met kaneel en abrikoos is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
IJsparfait met abrikozen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept