Geroosterde tilapia met venkelsalsa

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 1/2 citroen in plakjes en pers de overige citroenen uit. Besprenkel de vis met een beetje citroensap (bewaar de rest) en bestrooi met zout en peper. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de venkel en knoflook 7-8 minuten op middelhoge stand tot de venkel beetgaar is. Laat afkoelen en schep de ansjovis, munt, kappertjes, de rest van het citroensap en 6 eetlepels olijfolie erdoor. Verhit de overige olijfolie en bak hierin de tilapiafilets 2-3 minuten per kant. Serveer de vis met de venkel- salsa en garneer met plakjes citroen. Lekker met gebakken aardappels.
  • 2 • Gebruik dille in de venkelsalsa in plaats van munt. • Neem gehakte augurken in plaats van kappertjes.

Geroosterde tilapia met venkelsalsa is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tilapia met pittige venkelsalsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse roodbaars
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelfilet met venkel-dragonsalsa
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelfilet met venkel-dragonsalsa
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept