Pastasalade met roze zalm, rucola en tomaatjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin. Verdeel de zalm in grove stukken. Roer de mascarpone los en meng de citroenrasp erdoor. Giet de pasta af en bewaar wat van het kookvocht. Schep de zalm, tomaatjes, bosui, mascarpone en rucola door de pasta. Breng op smaak met balsamicoazijn, zout en peper. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe. Bestrooi met de pijnboompitten.

Pastasalade met roze zalm, rucola en tomaatjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept