Lamskoteletjes met rozemarijn op aardappel-bosuipuree

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels met zout circa 20 minuten. Dep de lamskoteletjes droog met keukenpapier. Meng de olie met de tijm, knoflook en mosterd en bestrijk het vlees ermee. Steek een takje rozemarijn door ieder koteletje. Giet de aardappels af. Pureer ze met de boter en kookroom en breng op smaak met zout en peper. Schep de bosui erdoor en houd de puree warm. Verhit een grillpan en rooster de lamskoteletjes 2-3 minuten per kant. Serveer het vlees op de puree. Lekker met tuinbonen.
  • 2 • Voeg aan de mosterd 1 theelepel honing toe. • Vervang de rozemarijn door 1 theelepel gedroogde Provençaalse kruiden.

Lamskoteletjes met rozemarijn op aardappel-bosuipuree is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept