Toscaanse groentestoof

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 3 eetlepels olijfolie in een braadpan en fruit hierin de ui, de helft van de knoflook en de cayennepeper. Schep de knolselderij en winterwortel erdoor en bak deze 3-4 minuten mee. Voeg de courgette, bouillon, gezeefde tomaten en de helft van de tijm en rozemarijn toe en stoof zachtjes 15-17 minuten. Schep de laatste 5 minuten de bonen en olijven erdoor. Breng de groentestoof op smaak met zout en peper. Meng de rest van de knoflook en groene kruiden door de rest van de olie. Serveer de groentestoof met het brood en de kruidenolie.
  • 2 Vervang de tijm en rozemarijn door gemengde Italiaanse kruiden.

Toscaanse groentestoof is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Geurige groentestoof met maïs en feta
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante spitskool-pompoenstoof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige groentestoof met feta
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept