Spaghettitaart met tonijn

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti met zout beetgaar. Verwarm de oven voor op 200ºC. Klop de eieren met de kookroom los in een ruime kom. Schep 50 gram kaas, de kruiden, bosui, knoflook en tomaten erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Giet de spaghetti af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Schep de tonijn en spaghetti door het eimengsel en verdeel het geheel over de taartvorm. Bestrooi met de rest van de kaas. Bak de taart in de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar. Garneer met basilicum. Lekker met een groene salade.
  • 2 • Neem gerookte makreel of sardines in plaats van tonijn. • Vervang gedroogde tomaten door plakjes olijf.

Spaghettitaart met tonijn is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Spaghettitaart Met Beenham
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettitaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghettitaart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettitaart Met Geitenkaas
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept