Zelfgemaakte rode currypasta

4
30 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Het is extra leuk om je eigen currypasta te maken. Pureer alle ingrediënten behalve de azijn en olie in een keukenmachine of gebruik een vijzel. Voeg daarna azijn en olie in een straaltje toe en meng goed. Bewaar de currypasta in een brandschoon potje 1-2 weken in de koelkast. Je kunt deze currypasta’s natuurlijk aanpassen naar smaak, maar hieronder vind je alvast 3 suggesties voor circa 100 ml currypasta per soort. Lekker bij vlees, vis, kip of groente.

Zelfgemaakte rode currypasta is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept