Aardappelpannenkoekjes

4
25 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Meng 2 losgeklopte eieren, 1 geraspte of fijngesnipperde ui en 3 eetlepels bloem door het basisrecept aardappelpuree (dit recept is te vinden op de website). Verhit arachide- of olijfolie in een koekenpan. Schep bergjes aardappelbeslag in de pan en druk deze met een spatel plat tot circa 2,5 cm. Bak tot de onderkant lichtbruin is, keer om en bak de andere kant lichtbruin. Bak voor blini’s kleinere rondjes beslag. Serveer met zure room of kwark met bieslook, geraspte wortel met rozijnen, reepjes makreel of stukjes tonijn, gerookte zalm of honing met tijm.

Aardappelpannenkoekjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Lefse met gerookte zalm
Voorgerecht
Bekijk recept
Chileense mosselschotel à la Maruja
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Lefse met gerookte zalm
Voorgerecht
Bekijk recept
Chileense mosselschotel à la Maruja
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept