Portobello gevuld met groentemousse, feta en amandelen

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de broccoli in water met zout in circa 4 minuten beetgaar. Giet af, pureer samen met de peterselie en breng op smaak met zout en peper. Klop het eiwit met een snuf zout stijf en schep dit door de groentepuree. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de portobello’s met de holtes naar boven in de ovenschaal en bestrijk de randen met een beetje olie. Verdeel de groentemousse over de portobello’s en verkruimel de feta erover. Bak de portobello’s in de oven in circa 20 minuten gaar. Bestrooi ze daarna met het amandelschaafsel. Lekker met aardappelpuree.

Portobello gevuld met groentemousse, feta en amandelen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept