Kipfilet gevuld met pat

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kipfilets in de lengte voorzichtig in met een scherp mes zodat je een envelopje krijgt. Haal de haasjes (de langwerpige stukjes) los en snijd ze in kleine stukjes. Maal er wat zout en peper over. Meng de haasjes met de paté en salie. Vul de inkepingen met dit mengsel en druk het vlees goed dicht. Rol elke gevulde kipfilet in 2 plakjes ontbijtspek. Verhit de boter en olie in een koekenpan en braad hierin de kipfilets op een lage stand in circa 20 minuten rondom gaar. Laat afgedekt even rusten en snijd de filets in dikke plakken. Lekker met gebakken appel en rode ui.

Kipfilet gevuld met pat is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Zelfgemaakte vispaté
165 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min- Voorgerecht
Bekijk recept
No-nonsensebox - vol vitaminen
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept