Avocadococktail met passievruchtensaus

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 1/4 geschilde knolselderij in smalle reepjes en blancheer circa 2 minuten in water met zout. Spoel na met koud water en laat uitlekken. Snijd 2 geschilde avocado’s en 2 dik geschilde rode grapefruits in partjes. Schep de knolselderij, avocado en grapefruit door elkaar en verdeel over 4 schaaltjes. Klop voor de saus de pitjes met sap van 3 passievruchten met 2 eidooiers*, 1 theelepel dijonmosterd, 2 theelepels honing, 1 theelepel limoen- of citroensap, zout en peper. Voeg in een straaltje 200 ml arachideolie toe en spatel er 75 ml lobbig geklopte slagroom door. Verdeel de saus over de avocadococktail. Garneer eventueel met een partje passievrucht.

Avocadococktail met passievruchtensaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstdessert met tropische passievruchtensaus
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillemascarpone met passievrucht
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gefrituurde Ijsbol Met Passievruchtensaus.
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst Met Passievruchtensaus
20-30 min -
Bekijk recept

Avocadococktail met cayennepeper
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Avocado-garnalencocktail
0 min
Bekijk recept