Paturain minikaasjes met pesto op bladerdeeg

10
20 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd met de steker of het glaasje 20 rondjes uit het bladerdeeg en leg de deegrondjes op de bakplaat. Klop de eidooier met de melk los. Bestrijk de deegrondjes ermee. Bestrooi met de kruiden en bak het deeg in het midden van de oven in circa 8 minuten goudbruin. Laat afkoelen. Zet op elk deegrondje een Paturain minikaasje pesto en steek het kaasje vast met een cocktailprikker.
  • 2 De Paturain minikaasjes met pesto zijn ook lekker in een salade.

Paturain minikaasjes met pesto op bladerdeeg is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met kip, groenten en Paturain
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip, groenten en Paturain
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paturain Saus
0-10 min -
Bekijk recept
Tagliatelle/zalmmoot/spinazie/paturain
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept