Bleekselderijstamppot met bosui en spekjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen met zout in 15-20 minuten gaar. Voeg de laatste 2 minuten van de kooktijd de bleekselderij toe. Bak de spekblokjes in een droge, hete koekenpan krokant. Schep ze uit de pan. Rooster het ontbijtspek of bacon in het spekvet. Giet de aardappelen en selderij af. Meng de spekblokjes, bosui en crème fraîche of melk erdoor en stamp tot een grove stamppot. Voeg peper naar smaak toe. Serveer de stamppot met ontbijtspek of bacon erop.

Bleekselderijstamppot met bosui en spekjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bleekselderijstamppot met appel en noten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bleekselderijstamppot met zoete speklap jes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept