Gepaneerde speklapjes met bietjesgratin

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de speklapjes eventueel en bestrooi met zout en peper. Meng de mosterd met 2 eetlepels olijfolie en bestrijk het vlees met dit mengsel. Haal de speklapjes door paneermeel. Paneer dik en druk goed aan. Verhit de boter en bak hierin het spek 3-4 minuten. Keer één keer om en bak de andere kant circa 3 minuten. Schep de bietjes met de bosuitjes in een schaal. Breng op smaak met zout en peper en schep de balsamicoazijn en de rest van de olijfolie erdoor. Bestrooi met de geitenkaas. Zet de bietjes afgedekt 4-5 minuten op 800 Watt in de magnetron, of onafgedekt 10-15 minuten in de oven op 180ºC, tot de kaas gesmolten is. Serveer de bietjesgratin bij het spek. Lekker met gebakken aardappels.

Gepaneerde speklapjes met bietjesgratin is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept