Chinesekoolrolletjes met vis en kokos

4
40 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de stronk van de kool en maak de bladeren los. Spoel ze af en leg ze plat op elkaar. Leg er een doek over en verzwaar met een plank om de bladeren mooi plat te krijgen. Maak intussen de vulling: fruit de currypasta 1 minuut op een lage stand en giet de kokosmelk erbij. Laat even inkoken. Roer de vis erdoor en laat op een lage stand in circa 10 minuten gaar worden. Laat afkoelen en schep de bosuitjes erdoor. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg 8 grote koolbladeren naast elkaar en verdeel de saus erover. Leg er 8 iets kleinere bladeren op en bestrooi met wat zout. Rol ze samen stevig op en leg ze tegen elkaar aan in een ovenschaal. Giet een paar eetlepels water over de rolletjes en dek af met aluminiumfolie. Stoom de rolletjes in de oven in circa 20 minuten gaar. Lekker met (wilde) rijst.

Chinesekoolrolletjes met vis en kokos is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Chinesekoolrolletjes met gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept