Ribeye met sinaasappel en sjalotjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Neem 1 schoongeboende sinaasappel, rasp 1 theelepel van de schil en pers de vrucht uit. Bestrijk 4 ribeyes of entrecotes met een mengsel van sinaasappelrasp en sap, 2 eetlepels sojasaus, 1 theelepel tabasco, 2 geperste teentjes knoflook, 50 ml olijfolie en 2 fijngesnipperde sjalotjes. Marineer circa 10 minuten. Rooster het vlees 1-2 minuten per kant in het midden van een hete barbecue en daarna 4-5 minuten aan de zijkant van de barbecue. Serveer met Remia BBQ sauce Red Hot Boss of Black Jack.

Ribeye met sinaasappel en sjalotjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met chorizo-tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Rucolasoep met aardappel en bacon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribeye met shiitakeboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept