Kipfingers met gebakken aardappels en citroensaus

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de helft van de olie en bak hierin al omscheppend de aardappelschijfjes circa 15 minuten. Meng de bloem met de kerrie en haal de kipfilet erdoorheen. Verhit de rest van de olie en bak hierin de bebloemde kiprepen rondom in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Kook intussen de broccoli met zout beetgaar. Meng de ingrediënten voor de citroensaus. Bestrooi de aardappels met zout en serveer ze met de kipfingers, broccoli en citroensaus.

Kipfingers met gebakken aardappels en citroensaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipfingers met notenkorst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kipfingers met nectarinesalsa
30 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Duivelse kipfingers
0 min
Bekijk recept