Italiaanse schnitzel (scaloppine al limone)

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd dikke filetlapjes eerst horizontaal doormidden. Rol de filetlapjes tussen twee stukjes vershoudfolie zeer dun uit. Meng wat zout en peper door de bloem en haal het vlees er licht doorheen. Verhit de olie met 2 eetlepels boter en bak hierin het vlees aan beide kanten lichtbruin. Haal het vlees uit de pan en voeg de wijn, citroensap, -rasp en de rest van de boter toe. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de peterselie toe zodra de boter gesmolten is. Leg het vlees terug in de pan en verwarm zachtjes 2-3 minuten. Serveer met plakjes citroen.

Italiaanse schnitzel (scaloppine al limone) is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle con zucchine e tritato al limone (pappardelle met courgette, gehakt en citroen)
30 min-
Bekijk recept
Pasta al limone
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Polpette al limone
30 min-
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept