Italiaanse spinaziestamppot

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels met zout gaar in circa 20 minuten. Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de salami en ui circa 2-3 minuten. Schep de spinazie erdoor en laat deze iets slinken. Giet de aardappels af en maak er een puree van met de rest van de olijfolie, zout, peper en pesto. Spatel het spinaziemengsel door de aardappelpuree. Serveer de stamppot met de gorgonzola erop.

Italiaanse spinaziestamppot is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziestamppot met cervelaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met gegrilde tartaartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante zalmburgers met spinaziestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met ei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept