Fusilli met gorgonzola en walnoten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de room op een lage stand en laat de gorgonzola erin smelten. Rooster de walnoten met de tijm geurig en knapperig in een droge koekenpan. Bestrooi met wat zout. Breng intussen ruim water met zout aan de kook en kook de pasta beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken. Schep de saus en de Parmezaanse kaas erdoor en breng op smaak met versgemalen peper en nootmuskaat.

Fusilli met gorgonzola en walnoten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept