Pate met uienmarmelade en sinaasappelchutney

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de uienringen circa 3 minuten. Strooi de suiker erover en laat deze licht karamelliseren. Giet de wijn en wijnazijn erbij en roer de honing erdoor. Kook zachtjes, onder af en toe roeren, zonder deksel op de pan in circa 20 minuten tot een marmelade. Breng op smaak met versgemalen peper. Verdeel de paté over borden en serveer met de uienmarmelade, sinaasappelchutney (van pagina 40) en het brood.

Pate met uienmarmelade en sinaasappelchutney is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kipfilet met sinaasappelchutney
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Ham Met Sinaasappelchutney
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen En Sinaasappelchutney
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse Kipfilet Met Sinaasappelchutney.
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Baby-artisjokken met paté
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept