Crepes met honingsaus

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem met de poedersuiker en een snufje zout. Klop de melk en 200 ml water erdoorheen tot een glad beslag en klop dan het ei en de gesmolten boter erdoor. Laat het beslag circa 10 minuten rusten.
  • 2 Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag tot deze goed heet is. Laat een lepel beslag ronddraaien in de pan zodat het beslag zich goed verdeelt. Bak op een middelhoge stand 8-12 crêpes. Houd ze eventueel warm op een bord boven een laagje kokend water. Verwarm de boter met de honing en sinaasappelschil. Bedruppel de crêpes met de honingsaus en vouw ze 2 keer dubbel. Leg steeds 2-3 crêpes op een bordje en bedruppel nogmaals met de honingsaus. voedingswaarde per

Crepes met honingsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept

Crêpes Suzette met peren-cranberrycompote
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Simba's Crepes Suzette
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Crepes Suzette
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Crepes Provencaal
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept