Wentelteefjes met geitenkaas en stroopsaus

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de eieren met de vanillesuiker, de basterdsuiker en de melk. Week de sneetjes brood in dit mengsel. Fruit de sjalotjes in 25 gram boter. Voeg de helft van het citroensap en de appelblokjes toe en smoor circa 10 minuten. Bak intussen de wentelteefjes in de rest van de boter. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes of verkruimel de kaas. Verwarm voor de saus de stroop met de rest van het citroensap en voeg een klein scheutje water toe. Snijd de wentelteefjes diagonaal door en leg ze op borden met de kaas en appelcompote ertussen. Giet de stroopsaus erover.

Wentelteefjes met geitenkaas en stroopsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jan in de zak
4uur- Nagerecht
Bekijk recept
Balletjes in Limburgse stroopsaus
30 min-
Bekijk recept
Gehaktballetjes in Limburgse stroopsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept