Maaltijdsalade met paddenstoelen en gebakken camembert

2
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Veeg of borstel de paddenstoelen schoon en halveer ze. Snijd de camembert in punten. Zet bloem, ei en paneermeel klaar in verschillende diepe borden. Wentel de kaaspuntjes eerst door de bloem, dan door het ei en dan door het paneermeel. Verhit 1 eetlepel olijfolie, fruit de knoflook en bak hierin de paddenstoelen kort. Schep de paddenstoelen uit de pan en houd ze warm. Meng 4 eetlepels olijfolie met de balsamicoazijn, zout en versgemalen peper en schep deze dressing door de sla. Verdeel de sla over 2 borden. Verhit de rest van de olijfolie en bak hierin de kaaspuntjes in circa 2 minuten goudbruin. Verdeel ze met de paddenstoelen, uienringen en walnoten over de sla. Meng de bosvruchtenjam met het sinaasappelsap, de mosterd en port tot een sausje en sprenkel over de camembertpuntjes. Lekker met grof bruinbrood. voedingswaarde per

Maaltijdsalade met paddenstoelen en gebakken camembert is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene maaltijdsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde maaltijdsalade met kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met mango en sperziebonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept