Pikante rundvleescurry

4
125 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150°C. Verwarm het bakproduct in een zware ovenbestendige pan. Schud de blokjes vlees om met bloem en bak ze in porties om en om bruin. Neem al het vlees uit de pan en fruit de uienringen in het overgebleven bakvet. Voeg de currypasta toe en roerbak een paar minuten op een lage stand. Doe al het vlees weer terug in de pan en roer alles goed om. Voeg genoeg water toe tot het vlees net onder staat. Breng al roerend aan de kook en zet de pan goed afgedekt in de oven. Laat circa 2 uur sudderen. Bak intussen de aubergine in een paar eetlepels olie rondom bruin. Voeg de aubergine na 1,5 uur sudderen toe aan de curry. Lekker met rijst en een salade van rode uien en koriander.

Pikante rundvleescurry is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvleescurry met kokosboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rundvleescurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode rundvleescurry met aubergine
2u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rundvleescurry
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept