Piraten menu

1
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Paneer stevige stukjes vis (eventueel wat bijgesneden in de vorm van een visje) met wat ei en paneermeel en bak ze goudbruin in een beetje olie. Bak er wat zwaardappeltjes bij: schep aardappeltjes door wat zout, peper, paprikapoeder en olie en bak ze op de bakplaat in een voorverwarmde oven van 200°C in 15 minuten goudbruin. Rijg ze aan een spies. Maak zeewiergroenten van sliertjes kort gestoofde prei en diepvriesdoperwtjes. Leg de gebakken vis op de bordjes en maak een vissenstaart met een waaier van komkommer. Leg de zeewier en zwaardappeltjes erbij. Serveer met een flesje zuiver ‘zee’-water.

Piraten menu is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Piraten-spiesjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Themafeest: Schatzoeken!
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
SLEEP OVER!
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept