Artisjokdip met spinazie en Parmezaan

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng 400 gram grofgehakte artisjokharten (blik) met 150 gram ontdooide, goed uitgelekte en drooggedepte diepvriesspinazie, 125 gram roomkaas naturel, 125 ml zure room of Griekse yoghurt, 50 ml mayonaise, 1 geperst teentje knoflook, 75 gram geraspte Parmezaanse kaas, 50 gram grofgeraspte of kleine stukjes mozzarella en een mespuntje paprikapoeder. Schep de dip in een ovenvast schaaltje en zet dit 12-15 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten. Lekker met tortillachips of repen paprika.

Artisjokdip met spinazie en Parmezaan is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spinazie-artisjokdip met nacho's
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Artisjokdip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Grissini
15 min Voorgerecht
Bekijk recept