Gegratineerde tilapia met pikante saus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill op 220°C. Smelt de boter en roer er 2 eetlepels limoensap door. Dep de tilapiafilets goed droog en bestrooi ze rondom met zout en versgemalen peper. Leg ze op de bakplaat en giet de botersaus erover. Laat de vis in het midden van de oven 5 minuten bakken. Roer de mayonaise los met de rest van het limoensap, knoflook, peterselie, peper en cheddar. Neem de bakplaat uit de oven en lepel de saus over de filets. Gratineer ze nog een paar minuten vlak onder de grill lichtbruin. Lekker met rijst en sperziebonen of maïs.

Gegratineerde tilapia met pikante saus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept