Bruschetta met courgette, roerei en tuinkruiden

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de plakken brood aan beide kanten met 2 eetlepels olijfolie. Rooster het brood in een grillpan of onder de ovengrill aan beide kanten goudbruin. Strijk met de snijvlakken van het teentje knoflook over het warme brood. Bedruppel de courgetteplakken met de azijn en de rest van de olijfolie. Bestrooi met wat zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Kluts de eieren los met de melk, wat zout en peper en giet in de pan. Laat de eieren al roerend stollen op middelhoge stand. Beleg de bruchetta’s met een plakje courgette en schep hier wat roerei op. Bestrooi met de tuinkruiden.

Bruschetta met courgette, roerei en tuinkruiden is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept