Fusilli met tonijn en tomaat

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een pan ruim water met zout aan de kook. Fruit de ui circa 4 minuten in de olie. Voeg de knoflook, rode peper en ansjovis toe en fruit een paar minuten mee. Voeg de wijn en tomaatjes toe en bak op middelhoge stand een paar minuten mee tot de tomaatjes een beetje zacht zijn. Kook intussen de fusilli beetgaar. Haal de tonijn los met een vork en schep de tonijn door de tomatensaus. Warm nog een paar minuten mee en breng eventueel op smaak met zout en peper. Schep de fusilli en basilicumblaadjes door de saus.

Fusilli met tonijn en tomaat is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept