Krokante tilapia met mediterrane aardappelpuree

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels met zout gaar. Giet af en stamp de aardappels met de olijfolie, zout, peper en Provençaalse kruiden tot een gladde puree. Houd de puree warm. Kook intussen de sperziebonen gaar. Meng de chips met de kaas. Schep de paprikablokjes door het tortilla-kaasmengselVerwarm de ovengrill voor. Besprenkel de visfilets met citroensap en leg ze naast elkaar op een bakplaat. Bestrooi met zout en peper en bedek de visfilets met een laag van het tortillamengsel. Schuif de bakplaat 10 cm onder de ovengrill en rooster de tilapiafilets in 5-6 minuten goudbruin en gaar. Schep de geroosterde visfilets op 4 warme borden en serveer met de sperziebonen en de aardappelpuree.

Krokante tilapia met mediterrane aardappelpuree is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept