Geitenkaassalade met meloen en avocado

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan. Verdeel de rucola over 4 borden. Besprenkel de partjes avocado met 2 eetlepels citroensap. Leg ze met de meloen en geitenkaas op de rucola. Pureer voor de dressing de tomaten met de gember, zout en peper. Giet de olijfolie er al kloppend in een straaltje bij. Besprenkel de salade met de dressing en bestrooi met de pijnboompitten.

Geitenkaassalade met meloen en avocado is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Tomaten-geitenkaassalade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassalade met Coppaham en krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassalade met notenhoningbrood
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassalade met druiven
15 min Bijgerecht
Bekijk recept