Tilapia met couscoussalade

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep de visfilets droog en bestrooi ze met zout, peper en kerriepoeder. Besprenkel met citroensap, hier wordt de vis steviger door. Verhit 1 eetlepelolie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de komkommer toe en bak deze 2 minuten mee. Roer de couscous, bouillon en paprikablokjes erdoor. Neem de pan van de warmtebron en laat afgedekt 3-4 minuten staan (volg de aanwijzingen op de couscousverpakking). Verhit de rest van de olijfolie en bak de vis in 5 minuten goudbruin en gaar. Roer de couscous los met een vork. Serveer de couscous in een schaal en leg de visfilets erop. Bestrooi met de peterselie.
  • 2 Vervang tilapia door kabeljauw of koolvis.

Tilapia met couscoussalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept